DKK 50,00

Processing Workshop, del 4

08.12.2011 kl. 19:00 Open Space Aarhus, Risskov
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Fjerde og sidste del af OSAA's Processing Workshop for begyndere

I november og december afholder Open Space Aarhus fire workshops, der vil give en grundig introduktion til Processing.org. Processing er et programmeringssprog, der gør det nemt at arbejde med grafik, billeder, lyd og interaktion.


Det er forholdsvis nemt at lære at arbejde i Processing, selv hvis man ingen erfaring har. Derfor er sproget enormt populært hos bl.a. designere, kunstnere og hobbyfolk verden over, hvor det bruges til at lave alt fra simple prototyper på interaktion eller funktionalitet, til store interaktive installationer med lyd og video.I løbet af de fire workshops vil OSAA præsentere deltagerne for grundlæggende funktioner i forhold til at fremstille grafik, interaktion med mus/tastatur, billedmanipulation, samt basale kode teknikker.


Forløbet er vendt mod begyndere og kodeerfaring er ikke et krav. Erfarne kodere, der kunne tænke sig at høre mere om Processing, er naturligvis også velkomne.
De programmer, man laver i Processing, kan køre som almindelige programmer på både OS X, Windows, Linux og kan endda køres i en webbrowser. Mange spændende ekspempler kan ses på http://www.openprocessing.org/


Mere information kan findes på http://gfx.osaa.dk/